Közlekedési Akció!

2015.04.17 12:48

A Göd Városi Polgárőrség, a Zsaru-Car Polgárőr Egyesület, a Dunakeszi és a Váci Rendőrkapitányság közös akciót szervezett 2015. április 17.-én a két kapitányság illetékességi területén.
Az eligazítás reggel 7-órakor kezdődött Gödön, a Duna-part Nyaralóházak színháztermében.
Tóth Csaba r. alezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető Úr köszöntője után, Nagy Attila r. őrnagy, a Gödi őrs őrsparancsnoka tartotta meg az eligazítást.

Az akcióban közel 80 fő, a rendőrségen kívül a Katasztrófavédelem, a NAV, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a NÉBIH és a polgárőrség munkatársai is részt vettek. A rendőrség munkáját segítő polgárőrök, akik Szegedről, Kecskemétről, Sződligetről és Gödről érkeztek, 8 gépjárműbe szerelt rendszámfelismerő készülékkel szűrték ki a szabálytalanul közlekedő gépjármű vezetőit.
A kilenc órás ellenőrzés alatt három személyt állítottak elő a rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint elfogtak egy körözött személyt és találtak egy szintén körözés alatt álló járművet is. Egy személyt azért jelentettek fel, mert ittasan vezette a gépkocsiját.
Az intézkedő rendőrök és a társszervek munkatársai 20.878 gépjárművet ellenőriztek. Szabálysértési feljelentést 27 esetben tettek, 21 forgalmi engedélyt és 17 hatósági jelzést vontak be. Két olyan személlyel szemben intézkedtek, akik nem rendelkeztek érvényes vezetői engedéllyel, míg a biztonsági övet hat személy mulasztotta el bekapcsolni.
A beszámoltatás végén, a szervező Göd Városi Polgárőrség és a Zsaru-Car Polgárőr Egyesület, vendégül látta az akcióban részt vevő személyeket.

 

Képgaléria: Közlekedési Akció!