Közbiztonsági és Sport Nap

2014.06.24 21:00

Immáron 4. alkalommal került megrendezésre egyesületünk szervezésében,. a Közbiztonsági és sportnap a gödi a termálstrand területén. A hűvösebb, szelesebb időjárás, és az iskolai programok ellenére is sokan voltak kíváncsiak programjainkra. Egész nap fellépők sora biztosította a remek hangulatot. A nap folyamán egyéni és családi közlekedési és motoros teszteket tölthettek ki az érdeklődök. Részt vehettek Nick Árpád guiness rekorder, fővédnök fantasztikus vezetésével egy igazi Toldi versenyen, melyre mind a Hölgyek, mind az Urak képviseletében nagy volt az érdeklődés.

Számtalan érdekes bemutató és interaktív program közül lehetett választani. Igen sokan látogatták, elsősorban a fiatalabb korosztály képviselői, az OMSZ, a Magyar Mentőmotoros Alapítvány, a Vízi rendészet, a Cerny mentők, valamint Rendőrség által készített bemutatókat. Megismerkedhettünk munkájukkal, felszereléseikkel, a kisebbek kipróbálhatták, a járművek hangjelzéseit. A nap folyamán  szituációs gyakorlattal is készültek a szakemberek. Egy motoros balesetet szimulálva mentést, újraélesztést mutattak be.

 Ezúton is köszönjük a különböző sport szakosztályoknak, szervezeteknek a bemutatkozást: Greese Tse Székely Zsuzsanna, Orkhesztika Hastáncklub, Zumba Otília Gujber, Kangoo Tímea Unger, Body Art Anna Kadocsa. Interaktív programokban is részt vehettek az érdeklődők chikungot tanulhattak Márton Sódor vezetésével, két alkalommal meridiántornán vehettek részt "3-1-2 élj száz évet egészségesen" Beatrix Radicsné Mátraházi és csapata irányításával. A látogatók kipróbálhatták tollaslabda tudásukat, vagy éppen ismerkedhettek ezzel a sportággal, a Gödi tollaslabda szakosztály tagjainak Lencsés Ernő, és Ferenc Szerecz segítségével. Paramahamza Hamza Éva spirituális tanító holisztikus állapotfelméréssel várta az érdeklődöket. Sok látogató kaphatott tőle segítséget életútjának, élethelyzetének megértéséhez. Sötétszobában próbálhatták ki ügyességüket, illetve vakvezető kutyussal közlekedhettek a vállalkozó szelleműek Levente Okos, és a Vakok és gyengénlátók Dunakanyar szervezetének jóvóltából. A Gödi Vöröskereszt klub tagjai vércukor szint-, illetve vérnyomásmérést végeztek, azoknak, akik kíváncsiak voltak egészségi állapotukra. 40 szűrésból, 3 embernél találtak pozitiv eredményt, akiknek talán ez a rendezvény az életét mentette meg.
A nap remek hangulatban, vidáman, színes programokkal telt. Zárszóként annyit jövőre újra ugyanitt!
Köszönjük Árpád Nick fővédnökünknek és Móni Kárpátinak.
Köszönet: Göd Városi Önkormányzat, fóti Tesco áruház, K&H gödi fiókja, Don Papa pizzéria, Zöld betű papírószer, Guszti bácsi, Józsi fagyizó, Kristóf-Maximilian Maxline Modellügynökség támogatásáért.

Köszönjük a hangosítást az Mz Klub Hungarynak.
Köszönjük az önzetlen segítséget a termál strand Munkatársainak, Márti Szóka, Mónika Miheller, Andrea T. Oláh, Icu Szőke, Déri Zoltán, Szőke István, Sebastian Gábor Juniornak, és nem utolsósorban a polgárőrkollégáknak.

Képgaléria: Közbiztonsági és Sport Nap